Sandskulpturfestival slår besøgsrekord

125000 har besøgt Søndervig Sandskulpturfestival, det er 5000 flere end rekordåret 2015, og festivallen har endda åbent indtil 25. oktober.

Søndervig Sandskulpturfestival

Det har været et rigtig godt år for Søndervig Sandskulpturfestival. 125 000 mennesker har været forbi Søndervig for at se på skulpturer af Afrikas vilde dyr, der er årets tema. Det er 5000 flere end i 2015, som hidtil har været det bedst besøgte år. Besøgestallet kan dog blive endnu højere, sandfestivallen fortsætter helt indtil den 25. oktober. 

Sandskulpturfestivallen bliver derfor gentaget næsten år. Det bliver endnu engang i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden, hvor temaet bliver havets store dyr.

- Vi har sat stort pris på samarbejdet med Søndervig Sandskulpturfestival. Vi er imponerede over, hvordan sandskulptørerne har formået at gengive Afrikas vilde dyr i vestjysk sand og i naturlig størrelse. Vi kan næste ikke vente til 2017. Vi er rigtig glade for at næste års sandskulptur-tema bliver havets store dyr. Det marine liv og truslerne mod havmiljøet er nemlig et stort fokusområde for os, siger WWF Verdensnaturfondens generalsekretær Peter Bonne Eriksen i en pressemeddelelse.

38 af verdens mest anerkendte sandskulpturerne har lavet sandskulptuerne i Søndervig.