Sandra Toft i nyt uheld

Ung målvogter gled ind i spinning-cykel - blev undersøgt for brud men slap heldigvis med skrækken.

Målvogteren Sandra Toft fra Team Tvis Holstebro vil formentlig tænke tilbage på sin 22 års fødselsdag med blandede følelser.

Under tirsdagens sene træning med landsholdet mistede den unge målvogter balancen og stødte  med voldsom kraft ind i en spinningcykel.

- Hun blev ramt på venstre side af kæben og var heldig med ikke at blive ramt i øjet, fortæller Dansk Håndbold Forbunds pressechef Finn T. Jensen.

CT-scanning

Sandra Toft har overnattet på spillernes hotel i Holstebro, men blev onsdag formiddag kørt til Regionshospitalet i Herning for at få foretaget en CT-scanning. Lægerne frygtede, at den uheldige målvogter havde pådraget sig et brud - men heldigvis slap hun med skrækken.

- Hun er noget forslået i ansigtet, men der er heldigvis intet brud, fortæller hendes klubtræner i Holstebro, Niels Agesen.

Tidligere på sin fødselsdag havde Sandra Toft fået at vide, at hun ikke skal spille EM-kvalifikationskampen mod Slovakiet i Holstebro onsdag aften. Landstræner Jan Pytlick valgte i stedet at satse på de mere rutinerede Karin Mortensen og Christina Pedersen.