Salling Bank lukker tre filialer

Højslev, Stoholm og Roslev mister et bankinstitut. Det er Salling Bank, der har besluttet at lukke filialerne i de tre byer. Det skriver Ugeavisen Skive.

Salling Bank_0.jpg

Ændrede adfærdsmønstre hos bankkunderne har fået Salling Bank til at lukke filialerne i Højslev, Stoholm og Roslev. Højslevafdelingen bliver lagt sammen med Skive, Stoholm ryger under Viborgs vinger og Roslevkunderne får nu bankadresse i Nykøbing Mors.

- Rigtigt mange bankforretninger klares i dag over telefonen og via mail eller netbank, og når man har behov for et fysisk møde, er det stort set altid aftalt i forvejen. De små filialers er ovre, fortæller Salling Banks direktør Peter Vinther Christensen til Ugeavisen Skive.

Større ekspertise samles på ét sted

Bankdirektøren lægger stor vægt på, at kunderne vil opleve en større ekspertise samlet på et sted i bankerne. Han mener ikke, kunderne vil få en dårligere service, selvom nogle kunder, skal køre længere for et møde med bankrådgiveren.

- Langt de fleste kunder beholder den sædvanlige rådgiver. Forskellen er blot, at et møde fremover vil foregå i en større afdeling. Jeg tænker ikke, at en tur til Skive vil ødelægge ret meget for nogen og man kan jo spørge sig selv som kunde, hvornår man sidst var i banken - og hvornår man sidst var i Skive, fortæller han til ugeavisen.

Salling Bank ejer lokalerne, der lige nu huser filialerne i Roslev og Stoholm, mens Højslev-filialen ligger i lejede lokaler. Banken vil nu forsøge at sælge lokalerne i Roslev og Stoholm. Bankdirektøren understreger overfor ugeavisen, at han ikke regner med, at medarbejdere skal afskediges.