Salling Bank fremlægger største overskud i bankens historie

Med et overskud på 47,6 mio. kroner før skat præsterede Salling Bank i 2016 det bedste resultat i bankens 140-årige historie.

220813_Salling_Bank.jpg

Det bedste resultat i bankens 140 årige historie - sådan beskriver Salling Banks direktør, Peter Vinther Christensen overskuddet på 47,6 millioner kroner i 2016. 

- Det er det bedste, vi nogensinde har lavet! Om vi kan blive ved? Det håber vi da. Vi har tradition for altid at gå forsigtigt ind i et nyt år. Men det ændrer ikke på, at vi agter at bliv ved at drive en sund og rentabel forretning. Og resultatet beviser, at vores filosofi om at drive lokalbank holder. Det kan lade sig gøre, siger bankdirektøren til Skive Folkeblad.

Resultatet er en forbedring på 5,5 mio. fra forrige års resultat. Basisindtjeningen er på 55,5 mio. en vækst på 6 procent, og udlånet er forøget med 49 millioner. Hele vejen rundt i bankens forretninger er der positive takter, vurderer Peter Vinther Christensen.  

- Vi kan mærke det på vores detail- og håndværks-kunder, så snart det går godt på egnen, og vi kan klart mærke, at der er kommet gang i salget af ejendomme. Så skal folk ofte bruge håndværkere eller købe tæpper eller andet til boligen. Og her kan vi virkelig sige, at der sker noget på egnen.