Salg af boliginteriør hitter i Midtjylland

I Midtjylland ligger et stort antal interiør-virksomheder, som har kæmpe succes og omsætter for flere millioner.

Boliginteriør
Foto: Camilla Schiøler, TV MIDTVEST

Zone i Viborg, Muubs i Herning og House Doctor i Ikast. Det er bare nogle af de interiørvirksomheder i Midtjylland, som oplever et boom i omsætningen.

Også Hübsch, der er en af de yngste virksomheder, har siden 2010 seksdoblet omsætningen, så de nu omsætter for 55 millioner kroner.

- Vi kniber os stadig lidt i armen. For seks år siden sad vi og sagde, at det kunne være fedt, hvis bare vi kunne lave noget, vi kunne leve af stille og roligt, men det har udviklet sig noget mere, end vi turde drømme om, siger Daniel Henriksen, der er marketingschef og medejer af Hübsch.

Daniel Henriksen stiftede virksomheden sammen med parret Jannie Krüger og Flemming Hussak i Herning i 2010. På de seks år er de gået fra at sælge og designe 500 forskellige produkter til i dag at have 3.000 produkter.

- Vi har de her skandinaviske designs, som er rigtig populært i udlandet. Navnet er også årsagen til indgangen til det tyske marked. Det betyder smukt, fortæller Daniel Henriksen.

Ikast er bedst

Hübsch - der har 22 medarbejdere - ligger nu i Ikast sammen med en række andre design- og interiørvirksomheder som blandt andet Bloomingville. To gange har de udvidet lokalerne og omsætter nu for et tre cifret millionbeløb

- Vi kan få medarbejdere, der er vant til at tænke kreativt. Vi kan få medarbejdere, der er vant til at tænke moderigtigt og trendy, og vi kan få medarbejdere, der er vant til at agere internationalt. Det er det, der driver vores virksomhed, siger administrerende direktør for Bloomingville, Jan Jakobsen.

Hübsh har især bidt sig fast på det tyske og skandinaviske marked, men nu har franskmændene også fået øje på produkterne fra Ikast. I fremtiden forventer virksomheden en omsætning på over 100 millioner kroner.

Hübsh lancerer en ny kollektion to gange årligt.

5:28