Sæsonpremiere: Håndboldmagasinet Overtrådt

En ny sæson af Håndboldmagasinet Overtrådt er tilbage i aften. Klokken 22.30 træder vært Dan Sørensen sammen med Ulrik Wilbek, Carsten Thygesen og Carsten Albrektsen igen over stregen i den nye sæson. I aftenens program debatterer de blandt andet musik.

QSpot OT E15 PGM 1_0.jpg

I aften er Overtrådt tilbage. I håndboldmagasinet er vært Dan Sørensen igen i år i front, når han debatterer og diskuterer i selskab med sportens spidser.

I aften klokken 22.30 har den nye sæson premiere på TV MIDTVEST MOKKA.

Musik til debat

I aftenens program er emnet musik i hallerne blandt andet til debat.

Det begyndte hos AG København under KASI-Jesper, og i dag fylder musikken meget i de danske håndboldhaller. Og det deler vandene. Nogle synes, det giver god stemning, mens andre mener, at det er for højt og ødelægger oplevelsen af at være til en rigtig håndboldkamp.

- Jeg synes, det er festligt nok, at der er musik, men det må ikke dræbe stemningen. Jeg kan huske i gamle dage, hvor der ikke var så mange mennesker. Der sad folk og råbte på deres hold, siger Ulrik Wilbek i programmet.

Han var træner i Virum fra 1985 og tre år frem.

- Da jeg var træner i Virum kunne der sidde 200 mennesker og råber "VIRUM, VIRUM", og det gav altså bedre stemning, end når der bliver spillet musik i en hal til 5000, siger Ulrik Wilbek.

Den tidligere BSV-træner Carsten Albrektsen mener, at musikken er meget dominerende.

- Det kan være, jeg er er ved at blive for gammel, men jeg synes, de spiller utroligt højt, siger Carsten Albrektsen.

- Jeg synes, det er meget afhængigt af, hvem der styrer musikken. Nogle steder er det fint, og man har fundet balancen. Andre steder synes jeg godt nok, det er noget skrammel, uddyber han.

Carsten Thygesen, formand for Skjern Håndbold, husker tilbage på en europæisk kamp, hvor en dommer var henne og bede musikpanelet om at slukke for musikken.

- Han tillod det ikke, og så måtte vi jo rette ind efter det, siger Carsten Thygesen.

Hør mere om emnet i sæsonens første Overtrådt klokken 22.30 på TV MIDTVEST MOKKA.

Her kan du se en trailer for programmet:

0:23