11 indbrud i varebiler: - Særdeles træls for de håndværkere

Der er blevet stjålet værktøj fra varebilerne. Holstebro Politi har lige nu ingen spor at gå efter.

Politibil og ærme med emblem
Foto: Flemming Christensen

11 varebiler har siden onsdag klokken 16.30 været udsat for indbrud. Det oplyser Holstebro Politi.

Indbruddene er foregået i Holstebro, Vemb og Ulfborg. Politiet arbejder med en teori om, at det er de samme gerningsmænd, der står bag alle indbruddene.

- Der er boret hul bag døren ved skydedøren, så de på den måde kunne åbne døren uden at larme. Vi har en formodning om, at det er de samme, der har stået bag alle indbruddene, siger Knud Lauridsen, vagthavende ved Holstebro Politi.

Ved indbruddene er tyvene gået efter arbejdsredskaber.

- Det er værktøj i alle afskygninger til elektrikere, VVS, tømrere, malere – alt muligt værktøj i alle 11 varebiler, siger Knud Lauridsen.

Ingen spor i sagen

Lige nu har Holstebro Politi ingen konkrete spor at gå efter i sagen.

- Vi håber derfor, at nogen har set noget i sagen. Nu begynder efterforskningsafdelingen at kigge på det, og så må vi se, om det var en enlig svale eller noget, der fortsætter, siger Knud Lauridsen.

Den vagthavende kan godt sætte sig ind i, at det har medført noget morgensurhed hos flere håndværkere, da de fandt ud af, at der havde været ubudne gæster i deres varebiler.

- Det er særdeles træls for de håndværkere, for de bliver sat minimum en arbejdsdag tilbage, når de skal bruge tid på at hente nyt værktøj. Så kan jeg godt forstå, at der er en lille smule morgensurhed. Det er der stor forståelse for, for det er jo en dag, de har planlagt, der er revet ud af kalenderen.