Sådan forsøgte de at snyde dig 1. april

De midt- og vestjyske medier har næsten alle et bud på en aprilsnar. Her har vi samlet de bedste og sjoveste.

010415_aprilsnar.jpg

Den 1. april byder altid på lidt mere spektakulære historier end andre dage. Og i år er ingen undtagelse. Flere har nok spærret øjnene op, da de læste nogle af de nedenstående historier.

Strandet spækhugger På HvideSande.nu fortæller de historien om en spækhugger, som tirsdag aften strandede ved Sydmolen i Hvide Sande. Det skulle åbenbart være årstidens store mængder sild, der havde lokket den store hval ind på lavt vand.

http://www.hvidesande.nu/saaret-spaekhugger-strandet-paa-sydstranden-hvide-sande/

Varmt havbad i Vorupøre En anden historie med vand kommer fra Limfjord Update. De fortæller om godt nyt til vinterbaderne i havbadet i Vorupøre. Et islandsk selskab, med flere fonde i ryggen, har nemlig tilbudt Thisted Kommune at lave et opvarmet havbad ved siden af det nuværende. Dermed kan gæsterne boltre sig i 37-45 graders varmt vand og smutte i natursaunaer bagefter.

http://www.limfjordupdate.dk/fonde-klar-til-at-finansiere-islandsk-bad-i-klitmoeller

Kibæk bliver til Kibæk-Bæk BT's svar på en aprilsnar drejer sig om FC Midtjylland. Avisen fortæller nemlig, at de har fået fat i et notat fra Herning Kommune. Her står der, hvordan FC Midtjylland skal fejres, hvis de vinder det danske mesterskab. Glen Riddersholms hjemby Lind vil blandt andet skifte navn til Glentofte, mens Kristian Bach Baks hjemby Kibæk fremover vil hedde Kibæk-Bæk eller Kibak-Bach. Som en lille prik over i'et skal direktør Claus Steinleins modebrille forgyldes.

http://www.bt.dk/superligaen/hemmeligt-notat-herning-vil-fejre-fcms-guld-med-nye-bynavne

Ulven sænker huspriserne

Boligsiden er på banen med en historie om ulven. Siden har lavet et såkaldt ulveindeks, som beskriver hvordan huspriserne falder, hvis en ulv flytter ind i lokalområdet. Men boligsiden fortæller også, at der faktisk kan være stor efterspørgsel på at bo tæt på ulven. Dermed kan efterspørgslen stige, når en ulv bliver set i området.

http://bolignyheder.boligsiden.dk/2015/04/nyt-ulveindekes-afsloerer-ulvens-indflydelse-paa-boligmarkedet/