Så du Fotovognen i Natholdet?

Fotovognen er nået langt ud over landsdelens grænser gennem Natholdet, som har taget de mange midt- og vestjyske historier til sig.

Natholdet har taget Fotovognens mange hjertelige historier under kærlig behandling.
Natholdet har taget Fotovognens mange hjertelige historier under kærlig behandling.
Foto: Natholdet

Fotovognen kommer vidt omkring i det midt- og vestjyske. Sådan er det i hvert fald normalt.

Men nu er det populære TV-program nået ud til hele Danmark takket være underholdningsprogrammet Natholdet, der i den grad har taget Fotovognen og de mange herlige indslag til sig.

- Jeg vil opfordre alle til at gå ind på TV MIDTVESTs hjemmeside og gense alle de programmer, der måtte være af Fotovognen.

- Det er magisk fjernsyn. Det er simpelthen et pragtfuldt program, lød det fra Anders Breinholt i tirsdagens udgave af Natholdet.

Breinholt forstår Fotovognen

Fotovognens hovedpersoner Vibeke Nipper, Anders Toft Bro og fotograf Line Morell Holm er glade for, at de mange gode historier fra det midt- og vestjyske bliver taget godt imod fra nær og fjern.

- Det er dejligt, at Anders Breinholt forstår programmet. Vi føler ikke, han på nogen måde, han gør grin med det vi laver. Vi føler tværtimod, at han omfavner det, siger Vibeke Nipper.

Fotograf Line Morell Holm håber, at omtalen får flere til at kigge med, når Fotovognens mange hjertevarme historier bliver foldet ud.

- Natholdet vælger selvfølgelig de sjove klip. Det skal de også, for det er jo trods alt et satireprogram. Forhåbentlig får det folk til at gå ind og se programmerne i sin helhed.

- Folk fortæller os en masse fantastiske historier, når vi uanmeldt kommer og sætter et kamera op i hovedet på dem, siger hun.

Breinholt må gerne komme med

Og skulle Anders Breinholt en dag få lyst til at se noget andet end Natholdets studie, så er Fotovognen klar til at have en ekstra passager med ombord på turene rundt i regionen.

- Hvis Anders vil med ud i den virkelige verden, så er der plads til ham i Fotovognen en dag, siger Anders Toft Bro.

- Han skal bare have kaffe og et par krus med, griner han.

Du kan finde alle afsnit af Fotovognen her. 

5:09
Sådan så det ud, da Natholdet tog Fotovognen under kærlig behandling.