Rutineret serber begynder hos Bjerringbro-Silkeborg

Bagspilleren Drasko Nenadic skifter med øjeblikkelig virkning fra Füchse Berlin til Bjerringbro-Silkeborg.

Drasko Nenadic tiltræder med øjeblikkelig virkning.
Drasko Nenadic tiltræder med øjeblikkelig virkning.
Foto: Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold

Med øjeblikkelig virkning får Bjerringbro-Silkeborg tilgang af Drasko Nenadic. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Den 27-årige bagspiller har spillet i både Serbien, Spanien og Tyskland, og nu kan han også skrive Danmark og Bjerringbro-Silkeborg på CV’et. Drasko Nenadic skifter nemlig med øjeblikkelig virkning fra Füchse Berlin til de danske DM-bronzevindere.

- Jeg har haft fire gode år i Tyskland, og nu har jeg fået en rigtig god mulighed i Bjerringbro-Silkeborg. Jeg glæder mig. Jeg har spillet to kampe om ugen før, og jeg synes, at det er fedt med mange kampe både i den danske liga og i EHF Cup, siger Drasko Nenadic.

Bjerringbro-Silkeborg står overfor et spændende forår med kamp om ligamedaljer og et nyt europæisk eventyr i EHF Cup. Tilgangen af Drasko Nenadic kommer derfor belejligt.

- Vi lod tidligere på sæsonen Kasper Olsen gå til SønderjyskE, og vi er på den måde blevet fuldtallige igen. Drasko er dygtig, og fysisk passer han godt ind i den måde, vi spiller vores forsvarsspil på, forklarer Bjerringbro-Silkeborg-træner Peter Bredsdorff-Larsen.

Drasko Nenadic har kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg frem til sommeren 2018. Bjerringbro-Silkeborg indleder forårssæsonen onsdag den 7. februar på hjemmebane mod SønderjyskE.