Rutinen valgt fra på landsholdet

Landstræner Ulrik Wilbek har i dag sat navn på de 24 spillere, der udtaget til bruttotruppen, der skal til EM næste år. Fem spillere her fra landsdelen er med på holdet, men flere rutinerede kræfter er valgt fra.

180509Wilbek.jpg

Ulrik Wilbek er allerede i gang med forberedelserne til næste års EM. I dag udtog han 24 spillere, der dog senere skal reduceres til 16. Flere etablerede navne er valgt fra frem for nye kræfter. På Venstre fløj er Stefan Hundstrup fra Viborg udtaget.

- Stefan Hundstrup er af to årsager blevet foretrukket frem for mere etablerede navne som Lars Rasmussen og Andreas Toudahl. Først og fremmest har han været aldeles overbevisende i slutspillet og dernæst er han både som offensiv forsvarsspiller og med sin anderledes spillestil i angrebet en fremtidens mand på pladsen, forklarer Ulrik Wilbek i en pressemeddelelse.

Der er dog også rutinerede kræfter med på listen. Fra Skjern Håndbold er Anders Eggert og Jesper Jensen med. Bjerringbro-Silkeborg er repræsenteret med Matthias Madsen og Mads Nielsen.

Se hele Ulrik Wilbeks trup her.