Rumæner-lejlighed fyldt med tyvekoster

Politiet har afsløret en lejlighed i Gullestrup flydt med tyvekoster. De tre rumænere i lejligheden nægter alt kendskab til kosterne.

030412Tyvekoster.jpg

10 computere, fire mobiltelefoner, en GPS, en tablet, tre par solbriller, 15 par cowboybukser, 2 mærke-frakker og en del sports- og undertøj - alt sammen til en værdi af op mod 100.000 kroner. Det var, hvad politiet fandt i en lejlighed i Gullestrup. I lejligheden var også tre rumænere, der nægtede at kende til tyvekosterne.

- De tre rumænere i lejligheden sagde, at det var nogle ukendte personer, der var kommet med alle tingene. Flere af varerne havde stadig prismærker på, forklarer Bent Smedegaard, der er vicepolitikommissær hos politiet i Herning.

De tre rumænere blev alle anholdt og blev fremstillet i grundlovsforhør i retten i Herning i dag. Alle tre blev varetægtsfængslet ind til den 27. april. Der er tale om tre mænd på 27, 29 og 38 år. Ingen af dem har adresse i Danmark. Politiet er nu i gang med at efterforske, hvor tyvekosterne stammer fra, og om rumænerne har tilknytning til andre tyvebander.