Røveri mod taxachauffør

To mænd kunne ikke betale taxaregningen for deres tur fra en massageklinik. Taxachaufføren siger, de to mænd røvede hans pung.

VibortTaxaSkilt.jpg

To mænd blev ved 19-tiden nytårsaften samlet op ved en massageklinik og kørt til Viborg. De to havde ikke penge til at betale taxa-regningen, der lød på 250 kroner og stoppede derfor ved en hæveautomat. Her blev kortet imidlertid afvist, og vognen kørte til den ene mands bopæl på Nørresøbakken i Viborg.

Modtog pant

Begge mænd forsvandt ind på adressen og for at være sikker på at få sine penge gik taxachaufføren med. Mændene kunne stadig ikke betale, men gik med til at give chaufføren pant i form af en mobiltelefon og nogle cd'er.

Tog kvælertag

Taxachaufføren forlod så huset og siger, at mændene på det tidspunkt fortrød aftalen om panten og herefter tog kvælertag på ham og tog hans taxapung med 6-800 kroner i. De to mænd er henholdsvis 35 og 43 år gamle og nægter sig skyldige i røveriet. De er fortsat sigtede, men blev i dag løsladt, fordi politiet ikke kunne finde pungen eller andre beviser.