Ronaldo i jyske underbukser

Verdensstjernen Christiano Ronaldo skal designe undertøj for Herning-virksomheden JBS Textile Group.

290113_Ronaldo.jpg

Undertøjsproducenten JBS Textile Group fra Herning har tirsdag formiddag præsenteret et nyt samarbejde med fodboldspilleren og modeikonet Christiano Ronaldo.

- Ronaldo syntes, det kunne være spændende at få lavet en undertøjslinje, hvor han selv kunne få stor indflydelse på designet og på den måde give udtryk for sine værdier, siger International Sales Manager Mikkel Skou.

Inden længe vil virksomheden lancere to forskellige strømpe- og undertøjskollektioner, som er designet af Real Madrid-spilleren. Èn til de yngste fans og én til yngre mænd med fokus på design og mode.

Håber på internationalt gennembrud

JBS Textile Group er den største undertøjsproducent i Skandinavien, men virksomheden håber, at den med det nye samarbejde vil skabe sig et stort navn på verdensplan

- De her vil åbne muligheder for aftaler med de største virksomheder rundt omkring i hele verden. Det en stor udfordring, men en udfordring, som vi helt klart er gearede til, siger Morten Skou, der regner med, at superstjernen på et tidspunkt kommer til Herning for at se fabrikken.

JBS Textile Group, der i forvejen bruger tennisspilleren Caroline Wozniacki i sine kampagner, vil ikke oplyse, hvad det har kostet at lave en aftale med Christiano Ronaldo.