Opdateret: Røvede tankstation men begik en afgørende fejl

En politipatrulje anholdt natten til onsdag en formodet gerningsmand til et knivrøveri. Han havde ikke tænkt sig om, da han valgte køretøj.  

Blå blink.jpg
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST
Opdatering

Opdatering klokken 14:31

Den sigtede har fået en straksdom på seks måneders fængsel. - Det er vi rigtigt godt tilfredse med, og det giver en god følelse hos de forurettede, siger Henning Præstegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi i Herning.

    Den person, der tirsdag aften blev efterlyst i forbindelse med et knivrøveri, er nu blevet anholdt.

    En politipatrulje, som kørte på Rolighedsvej i Herning, stoppede rutinemæssigt en bil klokken 0:55 onsdag. Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Jan Nørrum til tvmidtvest.dk.

    Det skulle vise sig at føreren kørte rundt i en stjålet bil og ikke nok med det, noget tyder på, at det er manden, der tirsdag aften begik røveri hos 7-eleven på Møllegade i Herning. 

    Her truede han sig med en kniv til et kontantbeløb.

    - Han dummede sig ved at køre rundt i en stjålet bil, lyder vurderingen kort fra vagtchefen.

    Det var på Rolighedsvej, som er en sidegade til Møllegade, politiet anholdt den 20-årige formodede gerningsmand til knivrøveriet.

    En medarbejder bemærkede særlige kendetegn på gerningsmanden under røveriet. Blandt andet at røveren havde blod på hånden, samt at underarmen var tatoveret helt ned til hånden.

    Den anholdte er en 20-årig mand fra Herning. Han vil onsdag blive fremstillet i grundlovsforhør.

    1:17
    Se også: Røveri i Faster mod Andelskassen
    Foto: Stine Agnholt Andersen, TV MIDTVEST