Røjkjær sikrer Viborg førstepladsen

Nicklas Røjkjær scorede to mål for Viborg, der på hjemmebane vandt 2-1 over Næstved.

1:41
Viborg FF håber på oprykning, efter at klubben har fået en god start på den nye sæson i 1. division. Vi var med på træningsbanen tidligere på ugen.

Viborg FF sætter sig på førstepladsen i 1. division efter en 2-1 sejr på hjemmebane over Næstved.

Gæsterne kom ellers bedst fra start, da Hassan efter et kvarters spil gjorde det til 0-1. Dermed så Viborgs drøm om førsteplads efter denne runde pludselig ud til at være langt væk.

2:14

I anden halvleg tog Viborgs Nicklas Røjkjær dog skeen i den anden hånd og udlignede først til 1-1 efter 73 minutter, inden han to minutter før tid gjorde det til 2-1 til hjemmeholdet.

Andetsteds vandt Thisted FC med 0-1 på udebane mod Superliga-nedrykkerne fra FC Helsingør. Det placerer Thisted på tredjepladsen med 15 point – samme pointantal som Viborg på førstepladsen og HB Køge på andenpladsen.

En sejr til Nykøbing FC gør desuden, at Silkeborg IF er rykket under stregen. Dog med en kamp mindre.