Rødovre fastholder protest

Rødovre fastholder den protest, klubben har nedlagt efter søndagens kamp mod Skive.

120312_2Skive.jpg

Ved et bestyrelsesmøde mandag aften har Rødovre Håndbold besluttet at følge den protest op, som de nedlagde ved kampen mod Skive igår. Klubben protesterede, fordi Skive i kampens sidste minutter brugte en ulovlig spiller.

- Vi fastholder protesten af principielle årsager. Inden sæsonen forhørte vi os hos DHF om fortolkningen af reglen, og har efterlevet den hele sæsonen, siger formand Michael Eriksen.

Rødovre ligger lige nu under nedrykningsstregen og den placering kunne, ifølge formanden, muligvis have været bedre, hvis de ikke havde fulgt reglerne om U18-spillerne:

-Det kan ikke udelukkes, at det forhold har kostet os dyrebare point, som kunne have gavnet os i vores kamp for overlevelse i 1. Division. Hvis reglen ingen effekt har, så føler vi os snydt ved at følge reglen.Afgørende for Skive

Med sejren over Rødovre søndag havde Skive ellers sikret sig oprykning til ligaen, men kan nu blive frataget de to point. Dermed skal de spille om oprykning på søndag mod SønderjyskE, der ligger nummer to kun overgået af Skive.

 Se stillingerne i damernes første division her.