Rødding er årets lokalområde

Viborg Kommune fremhæver Røddings store sammenhold på tværs af aktiviteterne i byen. Vridsted og Ulbjerg deler 2. pladsen.

I hård kamp med Vridsted og Ulbjerg, kan Rødding nu kalde sig årets lokalområde 2011 i Viborg Kommune. Det er kommunens demokratiudvalg der har uddelt prisen, efter at have besøgt de tre byer.

- Det var utroligt inspirerende og glædeligt at besøge de tre lokalområder. Den optimisme og det engagement, som borgerne udviste ved besøgene, var virkelig imponerende. Og det var rigtigt svært at vælge ét lokalområde frem for de to andre, siger Niels Dueholm, der er formand for Viborg Kommunes demokratiudvalg.

Mangfoldighed er nøglen

Røddings store force er, at byen kan byde på et stort udvalg af forskellige aktivteter for alle aldersgrupper.

- Det er virkelig et stort og flot stykke arbejde, der er lagt af rigtig mange borgere i Rødding. Lokalområdet er præget af samarbejde og sammenhold på tværs og et meget bredt tilbud af forskelligartede aktiviteter.  Der ingen tvivl om, at Rødding er en meget værdig vinder af konkurrencen, selv om det var svært at udpege en vinder, fordi alle tre områder havde mange kvaliteter, siger Niels Dueholm.

Årets lokalområde belønnes med en præmie på 50.000 kroner.