Rød og blå lejr enig om motorvej

Politisk kaffeslabberas i Holstebro endte med enighed om, hvor kampene for den kommende Holstebro-motorvej skal slås

herning_motorvej9_0.jpg

Det Radikale Venstre i Holstebro havde onsdag aften inviteret til kaffeslabberas og politisk debat om, hvordan kræfterne i kampen for en motorvej til Holstebro samles bedst. Seks ud af otte partier var repræsenteret, og formanden for Det Radikale Venstre i Holstebro, Per Tornvig er glad for resultatet.

 - Nu skal argumenterne fremføres, så de er enslydende, så dem der skal beslutte ikke kommer i tvivl om, hvad det egentlig handler om, siger han til P4 Midt & Vest.

Enige om dyr løsning

På mødet blev de indbudte lokale partiformænd, gruppeformænd og folketingspolitikere enige om, at den dyreste løsning, der går vest om Herning og helt til Holstebro Nord, skal være den politikerne på Christiansborg skal kæmpe for.

 - Mødet onsdag aften viser, at den enighed er til stede, så nu er det bare om at klø på, siger Per Tornvig til P4 Midt & Vest.

Bliver den ønskede motorvej vest om Herning og helt til Holstebro Nord vedtaget, så bliver prisen omkring 4 milliarder kroner - det er 1,7 milliarder mere, end den billigste model.