Rockervold: Kvinde varetægtsfængslet

Den 25-årige kvinde der i går blev anholdt i voldssagen fra Skive Anlæg skal nu bruge de næste fire uger af sin sommerferie bag tremmer.

Hermoedtesde.jpg

En 25-årig kvinde var i dag i grundlovsforhør sigtet for at have været med til at starte det voldsomme overfald i Skive Anlæg mandag. Anklager Søren Riis Andersen bad retten om at holde forhøret for lukkede døre, da otte-ni andre gerningsmænd stadig er på fri fod.

Den 25-årige, som kommer fra Skive, nægtede sig dog skyldig i at have været med til at starte volden, og hun ville ikke udtale sig i retten onsdag eftermiddag. Retten fandt dog beviser nok til at kunne varetægtsfængsle kvinden indtil den 15. august.

Alvorlige skader

Voldsepisoden fandt sted i Skive Anlæg klokken lidt i 16 mandag eftermiddag. Her blev fire personer overfaldet af en gruppe på mellem otte og ni gerningsmænd. Ifølge politiet kan det have forbindelse til en længe verserende sag om narko i Skives kriminelle underverden.

Under overfaldet mandag, brugte gerningsmændene blandt andet deres biler til at køre ind i en ung mand fra Skive på 22 år. Han er i dag stadig indlagt med blandt andet et brækket ben, brud på begge underarme, flere skader på ribben, hænder og nakke, hvor der også var en stor flænge.