Forening jubler: Rock i Ringkøbing er vores hjerteblod

Rock i Ringkøbing undgår konkurs, og det skaber glæde hos den lokale fodboldklub.

Den vestjyske festival Rock i Ringkøbing undgår den konkurs, som ellers længe har hængt faretruende tæt over hovedet på den. Den besked bliver modtaget med stor glæde hos den lokale fodboldklub.

quoteRingkøbing IF og Rock i Ringkøbing er hjerteblod for mig. Det er vigtigt for byen, og det er vigtigt for klubben, at festivalen overlever.

Andreas Leidesdorff, Formand, Ringkøbing IF

- Vi er enormt glade. Vi er forbundet med Rock i Ringkøbing og har været det i mange år. Vi stiller med rigtig mange frivillige hvert år, og Rock i Ringkøbing har også givet noget økonomisk igen til vores forening de år, hvor det er gået godt, fortæller Andreas Leidesdorff, der er formand for Ringkøbing IF. 

Han er advokat og har derfor hjulpet bestyrelsen med at indgå aftaler med festivalens kreditorer, hvilket har gjort, at festivalen nu undgår at gå konkurs. Det har han gjort, fordi festivalen har en hel speciel plads i hans hjerte.

- Ringkøbing IF og Rock i Ringkøbing er vores. Det er vigtigt for byen, og det er vigtigt for klubben, at festivalen overlever, fortæller Andreas Leidesdorff.

Det er stadig uklart, hvorvidt festivalen når at komme på fode i 2019, men hvis det skulle ske, så forsikrer Andreas Leidesdorff, at den lokale fodboldklub igen vil stille med frivillige.