Rock i Ringkøbing giver overskud

Efter sidste års underskud, har 2012-udgaven af Rock i Ringkøbing været en stor succes. Festen har et overskud på 250.000 kroner

120709RockiRingkoebing.jpg

Det er i sær godt vejr vejr og en stram styring af økonomien, der er skyld i, at dette års Rock i Ringkøbing ender med et overskud på omkring en kvart million kroner.

- Vi er meget glade og stolte over årets resultat, og så er vi selvfølgelig helt slidt op efter flere dages hårdt arbejde, fortæller Jens Herbroe, formand for foreningen bag Rock i Ringkøbing.

Ikke for optimistisk budget

Årets fest i Ringkøbing blev besøgt af ca. 4.000 gæster. Det er samme niveau som tidligere, men i år blev gæsterne længere tid på pladsen, end de plejer.

Ifølge Jens Herbroe, har han aldrig set så mange mennesker på pladsen, da Rasmus Seebach sluttede festen omkring klokken 22.

Derudover har holdet bag årets fest arbejdet hårdt på at barbere alle omkostninger ned til et minimum, og ikke lave et for optimistisk budget.

- Vi har taget udgangspunkt i, at regnen ville sile ned, og der kun ville komme 3.200 gæster. Så kan vi kun blive positivt overraskede. Og så er der bare nogle musiknavne, som vi må erkende, at vi ikke har råd til at få til Ringkøbing, fortæller Jens Herbroe.

Overskud deles af foreninger

Årets overskud på 250.000 kroner skal først og fremmest bruges, til at dække sidste års underskud på 150.000 kroner.

Den resteredne del af overskuddet skal fordeles mellem de foreninger, hvis frivillige har kæmpet for at få festivalen op at stå.

Ifølge Jens Herbroe er der stensikkert også Rock i Ringkøbing til næste år.