Ritter forlænger med Silkeborg IF

21-årige Nicolaj Ritter bliver i SIF frem til sommeren 2016. Den talentfulde back har netop forlænget sin kontrakt med klubben.

rittersif.jpg

Silkeborg IF Invest A/S har sikret sig Nicolaj Ritters underskrift på en ny aftale. Det betyder, at det 21-årige talent bliver i klubben frem til sommeren 2016. Det skriver klubben selv i en pressemeddelelse.

- Jeg er meget glad for at forlænge med Silkeborg. Vi har været i dialog i nogle måneder, og nu er det faldet i hak. Det betyder meget for mig, for i Silkeborg kan jeg fortsætte den udvikling, jeg er inde i, siger Nicolaj Ritter om forlængelsen af kontrakten.

Nicolaj Ritter genoptræner i øjeblikket efter en fiberskade, men ellers har han været førstevalg på positionen som venstre wingback i cheftræner Jesper Sørensens 3-5-2 system.

Superliga og udlandet

- Min drøm på lidt længere sigt er at prøve mig selv af i udlandet. Min ambition er at rykke op med SIF til sommer og så spille to gode sæsoner i Superligaen, slår den unge spiller fast.

Sportschef Peder Knudsen er også glad for, at aftalen med Nicolaj Ritter er faldet på plads.

- Ritter har været inde i en god udvikling siden han kom til klubben i sommeren 2011, og han passer godt ind i den måde, vi tænker fodbold på. Han møder ind hver eneste dag for at blive bedre, og det er en god kvalitet at have. Derfor er jeg glad for at det er lykkedes at forlænge aftalen, siger Peder Knudsen. 

Nicolaj Ritter har spillet 38 ungdomslandskampe for Danmark.