Ringkøbings rejsekonge bliver Vestjyllands kandidat til årets ejerleder

Bjarke Hansen fra Primo Tours har netop vundet prisen som Årets Ejerleder 2018 i region Vestjylland.

Bjarke Hansen ses her sammen med Michelle Bellaiche, som var konferencier ved prisuddellingen.
Bjarke Hansen ses her sammen med Michelle Bellaiche, som var konferencier ved prisuddellingen.
Foto: Privatfoto

Du kender ham måske fra reklamerne, hvor han dukker op med ordene rigtig god ferie. Tirsdag aften blev Bjarke Hansen fra Primo Tours kåret til Årets Ejerleder 2018 i Vestjylland.

Prisen gives til en virksomhedsejer, der har stor indflydelse på den daglige drift og som derved har skabt gode økonomiske resultater for sin virksomhed. 

- Det er en rigtig stor anerkendelse af den måde, som vi gør tingene på i Primo Tours, og jeg ser det som et kæmpe skulderklap til alle medarbejderne, som trækker i den rigtige retning hver eneste dag, siger Bjarke Hansen om prisoverrækkelsen i en pressemeddelelse. 

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som i år uddeles for 15. gang. Der kåres 7 regionale vindere, hvorefter vinderne går videre til finalen om at vinde den nationale pris for årets ejerleder. 

Vestjyllands kandidat bliver i år Bjarke Hansen, der i 2009 stiftede Primo Tours. Rejseselskabet har hjemme i Ringkøbing, hvor de hver dag sender danskere afsted på charterrejse til syden. 

- Bjarke Hansen er symbolet på Primo Tours, som sammen med sine folk ved hårdt arbejde, godt købmandskab, dygtighed og en smule held har skabt en virksomhed med resultater, som out-performer kollegaer i branchen og samtidig har oversteget egne forventninger hertil, siger viceregionsdirektør i Nykredit Daniel Høj, der er jurymedlem.

Juryen består derudover af andre repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC samt sidste års vindere. Landskåringen finder sted den 8. november og foregår på Strandvejen i København.