Ringkøbing henter stregspiller i Silkeborg

Erfaren stregspiller flytter til Ringkøbing og melder sig til fjernstudie på Aarhus Universitet.

Ringkøbing Håndbold har sikret sig en afløser for stregspilleren Julie Gantzel, der i næste sæson skifter til FC Midtjylland.

Ny kvinde på stregen i den vestjyske ligaklub bliver 28-årige Daniella Dragojevic, der i denne sæson har spillet i Silkeborg-Voel.

- Jeg valgte Ringkøbing Håndbold, fordi jeg kunne se mig selv passe godt ind på holdet. Det er en klub som altid har været garant for sammenhold og fight, hvilket er nogle af de værdier, jeg selv vægter højt. Samtidig var udsigten til en stor rolle og mine videre udviklingsmuligheder medvirkende til at valget faldt på Ringkøbing Håndbold, siger hun til klubbens hjemmeside.

Daniella Dragojevic, der tidligere har spillet i Holstebro, læser kriminologi på Aarhus Universitet. Alligevel har hun valgt at flytte til Ringkøbing og vil så klare faget som et fjernstudie.

Den 28-årige stregspiller siger, at hun ser frem til samarbejdet med Ringkøbings nye træner Mads Brandt, der afløser Lars Rasmussen.

- Han har fulgt mig siden jeg var ungdomsspiller og kender til mine styrker og udviklingsmuligheder som håndboldspiller. Så jeg har en tro og en forhåbning om, at vi i fællesskab kan løfte os både individuelt og som hold, og jeg glæder mig til at være en del af det.