Ringkøbing Håndbold skal have ny cheftræner

Mads Brandt er ved udgangen af juni måned fortid hos Ringkøbing Håndbold. Han har valgt at trække sig fra posten som cheftræner for klubbens kvindehold.

Ringkøbing Håndbold skal på jagt efter en ny cheftræner til klubbens håndboldkvinder.
Ringkøbing Håndbold skal på jagt efter en ny cheftræner til klubbens håndboldkvinder.
Foto: PalmePhoto

Enden på håndboldsæsonen 2018/2019 bliver samtidig enden på Mads Brandts foreløbige karriere hos Ringkøbing Håndbold. Ved udgangen af juni måned trækker Mads Brandt sig nemlig fra posten som cheftræner i den vestjyske klub.

- Efter flere overvejelser omkring min fremtid, meddelte jeg klubben i sidste uge, at jeg gerne vil prøve kræfter andetsteds. Vi har haft en god dialog omkring tingene, hvor der både er plusser og minusser, men i sidste ende tror jeg, det er bedst for mig at komme til et nyt miljø med nye udfordringer, udtaler Mads Brandt i en pressemeddelelse. 

Mads Brandt tiltrådte som cheftræner i Ringkøbing Håndbold den 1. juli 2017, hvor han overtog trænerposten fra Lars Rasmussen. Før posten i Ringkøbing har Mads Brandt tidligere stået i spidsen for Odder Håndbold, Randers HK, Vejle Håndbold, HC Midtjylland og Viborg HKs U18 hold.

- Samarbejdet med Mads Brandt har fungeret upåklageligt. Vi kan ikke sætte en finger på hans evner som udvikler og træner, men det er klart at udebliver pointene som belønning, så slider det hårdt på alle, udtaler Lars Buhl, der er bestyrelsesformand i Ringkøbing Håndbold. 

Lige nu ligger Ringkøbing Håndbold næstsidst i den kvindelige håndboldliga med blot fire point efter 16 kampe. Bestyrelsesformanden meddeler, at klubben i øjeblikket er i fuld gang med finde holdets kommende cheftræner, og de forventer at kunne præsentere vedkommede i løbet af kort tid.