Ringkøbing Fodbold sikrer oprykning til 2. division

Søndag sikrede Ringkøbings fodboldherrer sig endnu en gang oprykning til landets tredjebedste række.

Efter blot en enkelt sæson i Danmarksserien kan Ringkøbing Fodbold nu igen se frem til at spille fodbold i 2. division efter sommerpausen.

Søndag sikrede klubben sig nemlig oprykning til den tredjebedste række, da Esbjerg FB blev sendt hjem med et 0-1 nederlag.

Et sent mål i det 88. minut af Jakob Andersen bragte Ringkøbing på sejrskurs. Der skulle dog ikke gå mere end et enkelt minut, før esbjergenserne fik tildelt et straffespark. Den snuppede Ringkøbing-målmand Mads Petersen, og få minutter senere var oprykningen en realitet.

- Det er kæmpestort. Det er det, vi har ønsket hele tiden. Det er en klar målsætning for klubben at spille med i 2. division, siger Bent Vandborg, der står for alle video-optagelser i klubben, til TV MIDTVEST.

Det bliver anden gang, at Ringkøbing Fodbold spiller i 2. divison, men drømmene stopper ikke her. Om nogle år er målet, at klubben kan avancere til 1. division.

Oprykningen bliver fejret søndag med knap 1000 mennesker til fest ved Green Arena i Ringkøbing.

Herunder kan du se målmand Mads Petersens straffesparksredning i de sidste minutter.