Ringkøbing kæmper for livet i anden division

Tog vigtig udebanesejr over Næstved på 3-2

Det lignede på forhånd en noget nær umulig opgave, da Ringkøbing søndag gæstede Næstved i jagten på livsvigtige point. Men vestjyderne tog en skæbnesejr, der sender dem over nedrykningsstregen i en Anden Division, hvor hver tredje hold i år rykker ud.

Selvom hjemmeholdet kom planmæssigt foran efter tyve minutters spil, så bed de blå-hvide fra Ringkøbing fra sig. Blot seks minutter senere udlignede Lennard Lauridsen

I anden halvleg bragte Kasper Lauridsen Ringkøbing foran efter 54 minutter. Efter 81 minutter udbyggede James Nguluve til 3-1, inden Patrick Hansen reducerede til kampens resultat 3-2.

Med sejren indtager Ringkøbing niendepladsen i Anden Division Vest og ligger dermed til at overleve endnu en sæson.