Ringkøbing i ligaen

Ringkøbing overtager Aalborg DH's plads i den bedste række.

Dansk Håndbold Forbunds diciplinærudvalg har på et møde mandag afgjort, at Aalborg DH's kvindehold udelukkes fra Håndboldligaen.Det sker efter at klubben ikke har afleveret et årsregnskab og på trods af rykkere ikke har givet lyd. Derfor har erhvervsstyrelsen nu bedt skifteretten i Aalborg om at tvangsopløse klubben.

Ringkøbing Håndbold har taget imod tilbuddet om at overtage nordjydernes plads i den bedste række.

- Det er en fantastisk chance for Ringkøbing Håndbold og byen Ringkøbing. Oprykningen vil give ekstra energi på alle måder. Vi har et set up i Ringkøbing Håndbold, som gør, at vi føler os parate til det, og så har vi ikke mindst en super ambitiøs spillertrup, som nu får den mulighed, de har drømt om og knoklet for. Som klub har vi været igennem en god og sund udvikling siden klubbens etablering, hvor vi skridt for skridt har forsøgt at optimere klubben på alle parametre både sportsligt, økonomisk og organisatorisk med ligaen som målsætningen, så vi glæder os til at tage hul på en kæmpe og utrolig spændende udfordring, siger sportsdirektør Jan-Ole Kristensen på klubbens hjemmeside.

Ringkøbing Håndbold er nu blandt de 12 bedste hold i Danmark. Oprykningen kommer i sidste øjeblik, for sæsonen i ligaen starter allerede i denne weekend. Ringkøbing Håndbolds første opgave er på hjemmebane i ROFI-Centret søndag d. 8. september med Vejen EH.