Ringkøbing Håndbold sendt til tælling

De var, som minimum, sikret opspilskampe til den fornemste række, men nu skal håndboldpigerne fra Ringkøbing ud i en altafgørende kamp for stadig at have chancen for oprykning.

19Ringkobing.Consolidated001.jpg

Det er konsekvensen af, at Frederikshavn FOX tirsdag trak stikket ud, og sendte en konkursbegæring til skifteretten. DHF har valgt, at se på sagen, som om, at Frederikshavn FOX er erklæret konkurs.

Det betyder, at Frederikshavn FOXs kampe bliver nulstillet, og dermed mister Ringkøbing Håndbold fire point. Og det betyder, at klubben, der ellers, som minimum, var sikret opspilskampe, nu risikerer at slutte helt uden for opspilspladserne.

- Det er synd for mine piger. De har kæmpet hårdt hele sæsonen, og vi havde kvalificeret os, og nu skal vi ud og gøre det igen. Det er ikke sportsligt rigtigt, at gøre det på den her måde, men vi skal nok rejse os, siger træner Thomas Hørlyk til TV/MIDT-VEST.

Den sidste og afgørende kamp finder sted på søndag på udebane mod Nykøbing Falster HK, som ligger lige under Ringkøbing Håndbold i tabellen.