Riis overtager cykelkvinder fra Holstebro

Det kvindelige cykelhold Team BMS Birn fra Mejrup, får Bjarne Riis og Lars Seier som holdejer.

Team BMS Birn

Ambitionerne for Danmarks bedste damehold er store, når Bjarne Riis og Lars Seier Christensen sætter sig i holdejerstolen hos Team BMS Birn fra Mejrup.

Fra næsten sæson skal holdet nemlig være en del af kvindernes WorldTour, og på sigt skal holdet være verdens bedste damehold. Udviklingen skal ske sammen med herreholdet Team Virtu Pro-Veloconcept. 

- Jeg ser et stort potentiale hos begge hold. De har rykket sig flere niveauer de seneste år og har været med til at bære dansk cykelsports talenter frem til den helt store scene, skriver Bjarne Riis i en pressemeddelelse. 

- Vi ønsker at gøre holdene endnu bedre og fortsætte med at udvikle danske cykelryttere på både herre- og kvindesiden, siger Bjarne Riis.

Bo Handberg Madsen står i dag i spidsen for holdet, og det skal han fortsætte med. Planen er, at holdet allerede fra 2017 skal gøre sig gældende internationalt. 

- Det har været en meget speciel dag. Og da jeg sad til pressemødet, måtte jeg næsten knibe mig selv i armen. Det er gået rigtig hurtigt, siger Bo Handberg Madsen. 

Team BNS Birn blev dannet i 2014.