Riffelskud ramte Falck-bil

En chauffør fra Falck fik sig i går en alvorlig forskrækkelse ved Ejstrupholm. Hans bil blev ramt af skud.

Falck_1.jpg

Den 46-årige chauffør fra Jelling kom kørende ad Malmkærvej ved Ejstrupholm, da han klokken cirka 11.15 hører et brag og kan konstatere, at et projektil har skudt hul i en af sideruderne på den lukkede varebil, han er kørende i.

Henning Præstegaard fra politiet i Herning betegner episoden som underlig og fortæller, at der ikke er noget, som tyder på, at der blev skudt bevidst efter Falckbilen.

- Der er ikke noget udgangshul i bilen og det ville der have været hvis skuddet var affyret tæt på. Vi fandt heller ikke projektilet blandt udstyret bag i bilen. Det får os til at konkludere, at skuddet er affyret på lang afstand fra bilen, siger han.

Jagtvåben

Politiet mener, der er tale om et skud fra en jagtriffel, men efter at have efterforsket i den retning skuddet kom fra, har betjentene ikke fundet nogen, der kan kaste lys over hændelsen.

- Med den frosne jord, der er i øjeblikket kan der være tale om et richotterende projektil, måske i forbindelse med indskydning af en jagtriffel. Men der kan også være tale om skud efter fugle. Vi ved det ikke, og er meget interesserede i at høre fra folk som kan have set eller hørt noget i området mellem klokken cirka 10.45 og 11.15, siger Henning Præstegaard. 

Bilen kørte i området ud for Malmkærvej nummer 9 da bilen blev ramt.

Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.