Riddersholm på ny kontrakt

Den tidligere cheftræner for FC Midtjylland, Glen Riddersholm har skrevet ny kontrakt – dog på et noget lavere niveau end han er vant til.

260615glenriddersholm.jpg

Knapt har Glen Riddersholm forladt trænersædet hos FC Midtjylland, før han igen er tilbage på banen som hjælpetræner. Denne gang er det dog helt unge spillere, som Glen skal tage sig af, nemlig U14-spillere i Brande.

Men kontrakten er mest for sjov. U14-holdets træner Tommy Jensen er nemlig private venner og tidligere kollega med Glen Riddersholm, og i kontrakten er der indført en klausul, som betyder, at den eftertragtede guld-træner til enhver tid kan komme ud af kontrakten, hvis mere interessante trænertilbud skulle dukke op. Eneste betingelse er, at det vil koste Glen Riddersholm en middag til cheftræneren og hans familie.

Brande IF's bestyrelsesformand, Michael Koch, bekræfter, at kontrakten ikke er et falsum.

- Han kommer nok ned og er med til et par træninger efter sommerferien, hvis han ikke får et andet job inden da, og det er så nok det. Vi er blevet spurgt en del gange, om det er en joke, og det er det ikke. Glen elsker fodbold og er kommet meget hernede, men selvfølgelig er det mest for sjov, at de har lavet den her aftale. Tommy og Glen er gode venner, så det er mest en vennetjeneste, siger Michael Koch til Ekstra Bladet.

kontrakt.jpg

Cheftræner Tommy Jensen skrev fredag aften følgende på sin Facebookside:

"Det har været en meget bevægende dag med en stor nedtur ved at skulle sige farvel til min gode ven og kollega, Glen Riddersholm. Optur er det dog, at vi efter sommerferien får lejlighed til at genoptage vores gamle makkerskab, men nu med omvendte roller. Jeg glæder mig."