Riddersholm får uafgjort i gensyn med FCM

AGF scorede det første mål under Glen Riddersholm, og det rakte til 1-1 mod FC Midtjylland i træningskamp.

Efter det overraskende brud med FC Midtjylland i sommer var Glen Riddersholm for første gang tilbage i det midtjyske som træner for et modstanderhold.

Sammen med AGF skulle Riddersholm pudse formen af mod de danske fodboldmestre, og det endte i en remis med 1-1.

AGF lagde godt ud i første halvleg og havde et par gode chancer for at komme foran. Blandt andet var Elmar Bjarnason alene igennem mod slutningen af halvlegen, men islændingen misbrugte den store chance.

Efter pausen kom FCM bedre med, men det var alligevel gæsterne, som tog føringen 20 minutter før tid.

Jens Stage, som netop har fået en kontrakt i den aarhusianske klub, satte Oskar Buur op i højre side, og backen kanonrede bolden ind til 1-0.

Det var samtidig AGF's første scoring i vinterens tredje træningskamp.

Midtjyderne havde dog ikke i sinde at lade den tidligere cheftræner smutte hjem med en sejr.

Ti minutter før tid udlignede Rasmus Nissen til 1-1 på hovedstød efter et hjørnespark, og det forblev slutresultatet trods fine muligheder i begge ender af banen.