Ny ændring: Riddersholm begynder allerede i Sønderjyske fra nytår

Den tidligere FCM-træner Glen Riddersholm trækker allerede i træner-tøjet fra den 7. januar i sin nye klub Sønderjyske.

Den 7. juni 2015 var en stor dag for Glen Riddersholm og hans daværende klub FCM. Her vandt de nemlig klubbens første danske mesterskab nogensinde.
Den 7. juni 2015 var en stor dag for Glen Riddersholm og hans daværende klub FCM. Her vandt de nemlig klubbens første danske mesterskab nogensinde.
Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

Glen Riddersholm har tidligere slået sine folder som fodboldtræner hos blandt andre FC Midtjylland og AGF, men nu bliver det Sønderjyske, der fremover skal være arbejdsgiver for manden, der stod i spidsen for FCMs første danske mesterskab nogensinde. Han starter i Sønderjyske den 7. januar.

I første omgang blev det ellers meldt ud, at den kommende cheftræner ville tiltræde i klubben 1. februar på grund af Riddersholms job som sportsdirektør i Vendsyssel. De to klubber er dog sidenhen blevet enige om, at Riddersholm kan starte hos sønderjyderne en lille måned tidligere, så han kan være med, når spillerne vender tilbage fra juleferie.

- Det lå i kortene, at det ville være bedst for alle parter med en løsning allerede fra nytår, og det glæder mig derfor, at vi og Vendsyssel hurtigt kom overens, så vi kan få glæde af Glen fra den første træningsdag, siger sportschef Hans Jørgen Haysen i pressemeddelelsen.

Glen Riddersholm startede sin trænerkarriere som ungdomstræner i Ikast FC. I 1999 blev blev han en del af FC Midtjyllands grundlæggelse og i 2011 blev han så forfremmet til cheftræner.

Han førte i 2015 ulvene frem til klubbens første mesterskab nogensinde, men kort efter opsagde han sin stilling. Glen Riddersholms seneste cheftrænerjob var i AGF fra 2015 til 2017.