Revisorer går to millioner skridt på fjorten dage

Lange gåture er et hit hos Brandt Revision og Rådgivning i Thisted, de seneste uger har ti kvinder gået to millioner skridt.

Ti kvinder fra Brandt Revision og Rådgivning har vundet konkurrence om at gå længst.
Ti kvinder fra Brandt Revision og Rådgivning har vundet konkurrence om at gå længst.
Foto: Anders Toft Bro, TV MIDTVEST

Det er ikke altid motion, der fylder mest på landets arbejdspladser. Men de seneste fjorten dage har det været i højsædet hos Brandt Revision og Rådgivning i Thisted.

Her har ti kvinder gået to millioner skridt de seneste to uger, og det gør man ikke bare ved at hente kaffe lidt oftere.

Hele virksomheden har deltaget i Tæl Skridt - en konkurrence, hvor man hver dag i to uger tæller hvor langt man går. 

- Man ville ikke komme den næste dag og så havde de andre gået længere, siger Susanne Overgaard Ubbesen som er administrationsmedarbejder ved Brandt Revision og Rådgivning i Thisted.

Og når flere på jobbet har det sådan, så griber det hurtigt om sig. Efter to uger talte skridttællerne to millioner skridt, og det var nok til at vinde førstepræmien på 25.000 kroner.

- Det er så fedt. Det giver noget, at man rører sig. Man trækker hinanden med ud og det synes jeg er mega godt, at man påvirker hinanden positivt til at komme i gang, forklarer Susanne Overgaard Ubbesen.

Pengene skal ikke umiddelbart gå til kage på arbejdspladsen, de har i stedet valgt at donere 10.000 kroner til Stafet for Livet.

Motion på eller med arbejdet er ekstra godt

Det er Dansk Firmaidræt, der står bag Tæl Skridt kampagnen, og de tror på, at motion på og med arbejdspladsen gør godt.

- Det er både vigtigt, fordi det er sundt, og så kan kollegamotion gøre, at man får et helt andet tilhørsforhold til sin arbejdsplads, fortæller kampagneleder Kirsti Pedersen.

Hun er også imponeret over, at en flok revisorer fra Thy har haft så meget gang i fodtøjet.

- De har gået helt vildt, de har gået elleve km om dagen i snit, siger Kirsti Pedersen.

Det er da heller ikke hverdag med de mange skridt i revisionsfirmaet, men måske bliver det sådan i fremtiden.

- Før gik jeg ikke så meget, hvis jeg skal være ærlig. Jeg kom ikke op på 10.000 skridt hver dag i hvert fald, siger Susanne Overgaard Ubbesen.