Rengøring på spejdermanér

Tusindvis af telte har været slået op i forbindelse med Spejdernes Lejr. I dag var det tid til at pakke sammen. Og når spejdere rydder op - rydder de HELT op

19MarkEfterladt.jpg

Allerede søndag eftermiddag kan det være svært at se, at der overhovedet har været spejderlejr i Holstebro. Spejderne sætter en ære i, at rydde godt på efter sig.

- Jeg tror, at man som spejder har haft rigtigt mange vilde oplevelser ude i naturen, og at man på den måde bliver meget bevidst om naturen, og  hvad det er for et redskab. Og hvad det er for en ramme man kan få sådan nogle oplevelser i, siger Anna Lindqvist og tilføjer:

- Og når man først har fået de oplevelser så ved man også man er nødt til at passe på naturen for at kunne komme ud i den igen. Så derfor rydder vi selvfølgelig op efter os selv.

Ingen der feder den

Også festpladsen, hvor alle spejderne gav den gas i aftes, begynder at se hæderlig ud.

- Vi er spejdere og det skal helst se ud som om, vi slet ikke har været her, når vi tager afsted igen. Så der er ingen der sidder og feder den i dag, alle er ude og hjælpe til, fortæller Jakob Edut, der er booker på Spejdernes Lejr.