Rema 1000 åbner ny butik til VM i ishockey

Nu får MCH i Herning sin helt egen købmandsbutik.

VM i ishockey kommer til at trække mange gæster til Herning, og en del af dem skal overnatte på en hockey-camp, der ligger tæt på Jyske Bank Boxen.

De mange kunder skal betjenes, og de får derfor sin egen købmandsbutik.

Det er Rema 1000 i Snejbjerg, der under den store sportsevent skal sælge dagligvarer til de gæster, der skal overnatte på hockey-campen.

- Vi skal servicere de gæster, der bor i messecentret. Der skulle gerne komme rigtig mange ishockey-fans, som der ikke er plads til i en by på vores størrelse, så messecentret har skabt overnatningspladser, og de skal blandt andet have en købmandsløsning, forklarer købmanden i Snejbjerg Torben Klinkby.

quoteDet har vi aldrig prøvet før, så det skal vi da nok kunne finde ud af

Torben Klinkby, købmand, Rema 1000, Snejbjerg

Spændende oplevelse

Det er ikke hver dag, at Torben Klinkby ender med at skulle åbne en ny butik, men han valgte alligevel at springe til, da muligheden bød sig.

- Det betyder rigtigt meget ekstra travlhed. For de ansatte i vores Rema giver det en stor oplevelse, men om der er nogen forretning i det, det aner vi simpelthen ikke, siger han.

Han har derfor heller ikke noget bud på, hvordan det kommer til at gå.

- Det er det sjove af det, for vi ved faktisk slet ikke, hvad vi har rodet os ud i, og om gæsterne tager godt imod det eller ej. Det har vi aldrig prøvet før, så det skal vi da nok kunne finde ud af, slår han fast.