Regentparret til Herning og Ikast

Dronning Margrethe og prins Henrik kommer torsdag 4. juni til Herning og Ikast i forbindelse med deres årlige sommertogt rundt i landet.

090227_RegentBesoeg_Bin_Clip.jpg

- Vi er selvfølgelig meget stolte over, at Regentparret har valgt at besøge os. Aftalen om besøget er stadig meget ny, og lige nu arbejder vi på i samarbejde med Ikast-Brande Kommune at få lavet et rigtigt spændende program, så Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen får et godt indtryk med sig hjem herfra, siger Hernings borgmester, Lars Krarup (V), i en pressemeddelelse i dag.

Foreløbig ligger det fast, at Regentparret skal modtages officielt på begge rådhuse.

Første royale besøg i Ikast

Det er første gang, Ikast får royalt besøg, fortæller Ikast-Brandes borgmester, Carsten Kissmeyer (V) i dag til TV/MIDT-VEST. Og sidste gang, dronning Margrethe og prins Henrik officielt besøgte Herning var i forbindelse med Ungskuets 100 års jubilæum i 1992. Året efter var dronningen selv på besøg i byen for at åbne udstillingen med egne værker på Herning Kunstmuseum.

Ud over Regentparrets officielle bybesøg i juni vender dronning Margrethe tilbage til Herning igen 1. september for at foretage indvielsen af den nye kræftafdeling på Regionshospitalet Herning.