Redkordoverskud i Skjern Bank

Bedste resultat i Skjern Banks 110 årige historie

Skjern Bank
Foto: Arkiv

Med et overskud på knap 104,7 millioner kroner før skat, landede Skjern Bank i dag det bedste resultat i pengeinstituttets 110 årige historie, da regnskabet for 2016 blev offentliggjort.

Bankens basis-resultat blev historisk højt, og lød på 127,7 millioner kroner. Samtidig er nedskrivningerne bragt ned med hele  43,3  procent til sammenlagt 36 millioner kroner. 

På den baggrund tøver administrerende direktør, Per Munck, ikke med at kalde det for en rigtig god dag for Skjern Bank.

- Jeg har altid drømt om, at vi kunne præsentere et overskud på over 100 millioner kroner. Det gjorde vi så i 2016., og hovedårsagen skal findes i at vi har oplevet en øget aktivitet blandt nye og eksisterende kunder, siger Per Munck.

I forhold til 2015, er det lykkedes for Skjern Bank at fordoble overskuddet. Det sker på trods af en øget konkurrence i finans-sektoren.  Banken udlån er vokset med godt 176 millioner kroner, mens indlånssiden er steget er 388 millioner kroner. 

Antallet af nye kunder steg med 7,1 procent, og bankens administrerende direktør kan med tilfredshed notere, at kunderne er glade for at være hos Skjern Bank.

- Vi måler løbende på kundernes tilfredshed. Og både hos nye og eksisterende kunder scorer vi meget højt. Tilbagemeldingerne lyder på, at vores kunder rigtig godt kan lide den måde vi driver bank på, siger, lyder det i dag fra Per Munck.

Den administrerende direktør konkluderer, at Skjern Bank med dagens overskud for alvor har taget afstand til de problemer, der opstod i kølvandet på finanskrisen.