Razak Pimpong sætter humør på Serie 1

Siden nytår har humørsprederen Razak Pimpong været træner for Serie 1-holdet i Aulum IF.

Razak Pimpong er blevet frivillig træner for Aulum IF's serie 1-hold.
Razak Pimpong er blevet frivillig træner for Aulum IF's serie 1-hold.
Foto: Henrik Birkbak, TV MIDTVEST

Der er masser af grin, når Razak Pimpong er med på sidelinjen under træning.

Siden nytår har han været frivillig førsteholdstræner for Aulum IF's serie 1-hold. Og det gør han med det gode humør, der altid har kendetegnet ham.

- Truppen skal have det godt sammen. Det er det, jeg tilfører. Jeg er en person, der altid smiler meget. Og griner, siger Razak Pimpong.

Altid glad

Razak Pimpong kom til Danmark fra Ghana i år 2000. Han har altid været kendt for sit gode humør, både på sin youtube-kanal Pimpong’s corner, men også når han tidligere har arrangeret sin egen fodboldskole.

- Det er en glad sport, siger Razak Pimpong.

Og nu har den tidligere fodboldspiller i FC Midtjylland og Viborg kastet sig over trænergerningen, og her følger det gode humør også med.

- Det er fedt. Man har spillet hele sit liv, og så det at stå derude og give noget videre til andre, siger Razak Pimpong.

 
 
Foto: Henrik Birkbak, TV MIDTVEST

Værdsat i truppen

Selvom Razak Pimpong kun har været i Aulum siden nytår, er han hurtigt blevet et positivt bekendtskab for fodboldklubben.

- Pimpong mener, at hvis der er smil på læben, så går tingene meget nemmere, og spillerne er villige til at yde en lille smule mere, siger Per Videbæk, der er formand for Aulum IF.

- Hans humør letter på hele truppen, og vi håber da også, det kommer til at give nogle point, hvis humøret bliver ved med at blive holdt højt, siger Patrick Damkjær, som spiller for Aulum IF.

Men det er ikke kun sjov og ballade i truppen for Pimpong. For vinderinstinktet sidder stadig dybt i den tidligere fodboldspiller.

- Når vi står på banen, så er det alvor. Når vi er færdige, så hygger vi os, siger Razak Pimpong.

 
 
Foto: Henrik Birkbak, TV MIDTVEST
1:51