Ravtyve på spil i Vigsø

Ukendte gerningsmænd har i nattens mulm og mørke på ren Egon Olsen-vis skaffet sig adgang til en mindre rav-udstilling på feriecentret i Vigsø. Politiet hører gerne fra vidner.

140704_Rav_0.jpg

I Vigsø Feriecenter har der i nat være ubudne gæster. Ukendte gerningsmænd har i nattens mulm og mørke på ren Egon Olsen-vis skaffet sig adgang til en mindre rav-udstilling på feriecentret.

Anmeldelsen lød klokken 01.35, og selve tyveriet er sket i tidsrummet fra midnat og indtil tyveriet bliver opdaget halvanden time senere.

- Det er helt sikkert noget, der har været forberedt og planlagt, for tyvene har brugt en glasskærer til at komme til ravet i montren, fortæller Christian Toftemark, der er fagleder i efterforskningen ved Lokalpolitiet i Thisted.

Rav i høj kurs

Rav er i særdeles høj kurs på grund af de historisk høje ravpriser. Hos politiet vil de meget gerne i kontakt med eventuelle vidner til tyveriet, men de beder også alle om at være opmærksomme på "lidt for gode tilbud."

- Hvis man bliver tilbudt at købe ravsmykker eller ser nogle til salg, hvor prisen ser lidt for god ud, så må man meget gerne kontakte os på 1-1-4, lyder opfordringen fra lokalpolitiet.