Rasmus Skram stopper i Mors-Thy Håndbold

Rasmus Skram stopper i Mors-Thy Håndbold med øjeblikkelig virkning. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Rasmus Skram, som Mors-Thy Håndbold inden denne sæson hentede i Malmø, har valgt at sætte håndboldkarrieren på standby og måske helt afslutte den.

Rasmus Skram skrev ellers inden denne sæson en 3-årig kontrakt med Mors-Thy Håndbold.

- Rasmus blev hentet til klubben i februar måned sidste år, på foranledning af det daværende sportsudvalg med træner Anders Thomsen i spidsen. Rasmus var udset til at få en stor rolle på holdet, som på daværende tidspunkt lå som nr. 8-9 i ligaen, siger sportschef Lars Svane Nielsen.

Klubben forstærkede sig henover sommeren med Kasper Kvist, som har spillet et fantastisk efterår, hvilket har gjort at spilletiden til Rasmus Skram har været minimal.

- Rasmus har ønsket at få ophævet kontrakten øjeblikkeligt, og det er vi da kede af, da Rasmus er en rigtig god og fornuftig fyr, som var meget vellidt i truppen, men af netop samme årsager har vi været villige til at finde en fornuftig løsning i sagen, siger sportschefen.

Mors-Thy Håndbold og Rasmus Skram har lavet en aftrædelsesordning som begge parter har fundet tilfredsstillende, og derfor er Rasmus Skrams kontrakt altså blevet annulleret med øjeblikkelig virkning.