Rasmus Paludan-citater bliver til teaterstykke

Magistraten i Silkeborg har til oktober premiere på en forestilling, som udelukkende bygger på citater af Stram Kurs-lederen

Rasmus Paludan bliver nu hovedperson i et teaterstykke i Silkeborg.
Rasmus Paludan bliver nu hovedperson i et teaterstykke i Silkeborg.
Foto: Poul Gerner / TV MIDTVEST

Et nyt teater i Silkeborg byder til efteråret på en forestilling, der udelukkende bygger på citater af Stram Kurs-lederen Rasmus Paludan, skriver Midtjyllands Avis.

Det nye teater hedder Magistraten, og den kommende forestilling hedder 'Rasmus Paludans hvide skjorter'.

Det beskrives som et opsigtsvækkende teaterstykke, som sætter fokus på grænserne for ytringsfriheden, og hvad man må sige i det offentlige rum. Det fortæller leder af Magistraten, Tommy Nielsen, til Midtjyllands Avis.

- Vi vil undersøge den 'bullshit-retorik', som ind i mellem dukker op i den offentlige debat, og her er Rasmus Paludan jo lige manden. Vi har gennemgået alt, hvad han har sagt under valgkampen, læst alle hans udtalelser og hørt og set alle optagelserne med ham. Og alt det danner nu grundlaget for vores teaterforestilling.

- Vi lægger ikke ét eneste ord i munden på ham men bygger forestillingen 100 procent op med Paludans citater, fortæller Tommy Nielsen, som skal spille hovedrollen som Rasmus Paludan i forestillingen.

2:29
Se også dette tv-indslag: Islamkritikeren Rasmus Paludan demonstrerede i Thisted. Omkring 200 tilskuere mødte op, men endnu flere valgte at protestere ved slet ikke at gør noget.