Ramte to biler: Mand anholdt efter vanvidskørsel

​Politiet ville bare snakke med manden, som de mente, de genkendte.

Politibil og ærme med emblem
Foto: Flemming Christensen

Søndag klokken halv seks var det ved at gå helt galt i Holstebro.

En patrulje i en civilpatruljevogn spottede en mand, som de mente, de kunne genkende.

- De ville bare snakke med ham, fortæller Frederik Sundtoft fra Holstebro Politi.

Han ønskede dog ikke at være i kontakt med politiet og trykkede derfor speederen i bund og begyndte at overhale en masse biler. Ved Ellebækcentret gik det galt. Han snittede en bil og rev sidespejlet af den.

Men det var ikke nok til at stoppe mandens flugt, og han fortsatte igennem byen.

Rammer endnu en bil

Manden fortsatte af Beethovensvej, og da han nåede til krydset ved Mozartsvej kunne det igen være gået helt galt. Her ignorerede han sin vigepligt og påkørte en bil i krydset.

- Manden forlader herefter sin bil og flygter til fods. Patruljen ledte efter ham, og hundepatruljen blev tilkaldt, men i første omgang var han altså væk, fortæller Frederik Sundtoft.

Der gik dog ikke lang tid, for en opmærksom borger havde spottet en mand med en besynderlig adfærd. Manden gik langs vejen, og da han så vidnet, havde han kastet sig ned i grøften og gemt sig. Vidnet vidste tilfældigvis, at politiet ledte efter en mand og ringede derfor efter en patrulje.

Kort tid efter kunne hundepatruljen derfor tage ud til området og anholde manden.

Manden kan nu se frem til flere sigtelser, blandt andet for at køre uden førerret, flugt fra politiet, nakotikakørsel og flere overtrædelser af færdselsloven, men også for brugstyveri. Bilen var nemlig ikke hans, men en han skulle reparere for en anden. Han havde ikke lov til at køre rundt i den.

Politiet leder stadig efter bilisten der mistede sit sidespejl, da den anholdte ramte den. Hvis det er dig eller en du kender, så kan du kontakte politiet på 1-1-4.