Rambuktyveri mod sparekasse i Bording

To til tre gerningsmænd kørte natten til onsdag en terex gummiged ind i Den Jyske Sparekasse i Bording og trak pengeautomaten ud. Tyvene slap væk med et ukendt pengebeløb.

rambuktyveri.jpg

Politiet blev alarmeret af naboer, der var blevet vækket af det store brag, som det gav, da gummigeden bragede ind i sparekassen.

Rambuktyveriet skete klokken lidt over tre. Tyvene trak pengeautomaten ud af sparekassen. Inden de kørte fra stedet, ødelagde de automaten og tog tre kasser ud, som indeholdt penge. Den ødelagte pengeautomat lod de blive liggende midt på gaden.

Tyvene flygtede fra stedet mod vest og her stopper politiets spor. I dag skal sparekassen undersøges for spor, som kan hjælpe politiet med opklaringen.

Mulig sammenhæng

Politiet arbejder ud fra en teori om, at der kan være en sammenhæng mellem nattens rambuktyveri og to tidligere rambuktyverier i Sunds og Nørre Snede.

I Sunds brugte gerningsmændene ligeledes en teleskoplæsser til at smadre pengeautomaten. I Nørre Snede mislykkedes forsøget.

Gerningsmændene fra begge rambuktyverier er stadig på fri fod

Brug for hjælp

Politiet håber nu på offentlighedens hjælp til at finde frem til gerningsmændene. Vidner har set en hvid ladvogn af mærket Iveco Daily. Den havde en lille kran på ladet.

Vidnerne kunne også oplyse politiet om bilens registreringsnummer. Det er AG 94 092. To til tre mænd forlod stedet iført sorte hætter.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

Se flere billeder af ødelæggelserne herunder:

rambuk2.jpg

rambuk3.jpg

Rambuk4.jpg