Rambuktyveri i Skjern

Torsdag morgen brød gerningsmænd ind hos TobiCo i Skjern - politiet formoder, at de har brugt en varevogn til at smadre butiksruden.

tobico.jpg

Klokken lidt i fem torsdag morgen brød ukendte gerningsmænd ind hos maskinbutikken TobiCo i Skjern. Flere ruder i butiksfacaden er smadret, så politiet mener, at tyvene har brugt en varevogn til at køre ind i butikken.

- De har efterladt nogle sliske, som vi formoder, de skulle bruge til at stjæle nogle ATV'er med, fortæller vicepolitiinspektør Jens Ole Pedersen.

Det lykkes dog ikke for tyvene at stjæle ATV'erne, men de slap af sted med flere mindre maskiner til en samlet værdi på 53.000 kroner.

Danskere på overvågning

Torsdag formiddag gik politiet er i gang med at undersøge gerningsstedet og gennemgå overvågningsbillederne fra butikken. På videoen kan man høre, at gerningsmændene taler dansk med hinanden. Desuden kan man se, at de forsøger, at stjæle nogle ATV'er.

Hvis nogen har set personer omkring butikken i nat eller har andre oplysninger om rambuktyveriet, hører politiet meget gerne fra dem. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.