Radioudstiller: - Jeg er stolt af at være en nørd

Viggo Kristensen har solgt B&O produkter til mange tusinde mennesker. I dag slog han dørene op til sin egen private udstilling.

1:23
Viggo Kristensen arbejder stadig i radioforretningen i Bremdal dagligt, selvom det er 10 år siden at sønnen Morten Kristensen overtog.
Foto: Charlotte Hansen, TV MIDTVEST

Søndag var der mulighed for at nørde om radioer til den helt store guldmedalje i Bremdal.

68-årige Viggo Kristensen, der er grundlægger af B&O i radiobutikken i Bremdal åbnede nemlig dørene til en ny udstilling med hans egen private samling.

Udstillingen er på Resen Skole og der var mange mennesker, der i dag svingede vejen forbi Viggo Kristensen, der har lært rigtig mange at kende gennem interessen for radio og tv.

Stolt af at være nørd

Viggo Kristensen har en enormt kendskab til radio-, tv- og højttalerdesign og han bliver bestemt ikke fornærmet, hvis man kalder ham for en nørd.

- Nørd er kun et flot ord, så det bliver jeg da kun stolt af at høre, siger den stolte tidligere indehaver af Bremdal Radio.

Han er især betaget af virksomheden bang & Olufsen, der er en af de eneste virksomheder, der har overlevet gennem den teknologiske udvikling, der ellers har knækket nakken på mange radio- og tv virksomheder.

- Jeg synes det er dejligt at have noget spændende at gå op i, og det har jo skabt mig utrolig mange venner, siger Viggo Kristensen

Nu er der endelig plads til det hele

Da sønnen Morten Kristensen for 10 år siden overtog butikken i Bremdal, blev der bygget nyt - og det gik udover farens samling.

- Så var der ikke rigtig plads til de her ting, så det blev pakket ned. Særligt far været ked af, at det bare stod pakket pænt ned, lyder det fra Morten Kristensen, der sammen med faren Viggo Kristensen har forretningen i Bremdal.

Men nu er der altså atter fundet plads til de mange elektroniske ting og sager. Og gensynsglæden er stor.

- Det var sjovt at pakke det ud igen, det har jeg haft meget glæde af, siger Viggo Kristensen.

Udstillingen på Resen Skole har fremover kun åbent efter aftale med Viggo Kristensen.