Radio Limfjord og Limfjord Plus mere populære end nogensinde

Samlet har de to radiostationer på Mors Danmarks næsthøjeste share målt på lokalradio-indexet.

Radio Limfjord
Foto: Arkiv

Radiochef Allan Josefsen smiler formentlig ad lyttertallene gældende for 1. halvår 2016 fra Gallup.

Limfjord Plus har med 30.000 ugentlige lyttere aldrig haft bedre lyttertal, og også “storebroderen”, Radio Limfjord, har rigtig flotte lyttertal med 50.000 ugentlige lyttere.

Samlet har de to radiostationer, med base i Bjergby på Mors, Danmarks næsthøjeste share målt på lokalradio-indexet, fortæller radiostationerne på Mors.

Hårdt arbejde og et stærkt hold
En hårdere formatering af musikken på Limfjord Plus er formentlig en af hovedårsagerne til den kraftige vækst i lyttertallene, mens man på Radio Limfjord har haft særligt fokus på indhold i programmerne.

– Tallene viser, at vi stadig på alle vores formater har godt fat i lytterne, ligesom lytterne har fat i os. Der er stadig meget at arbejde med, men med det hold vi har nu, er jeg slet ikke i tvivl om, at vi kan fortsætte med at vækste på alle parametre, siger Radiochef Allan Josefsen.

Succes med LimfjordUpdate.dk
Også på nyhedsdelen er radioerne rigtig godt med via LimfjordUpdate, som sender nyheder i radioen 1 gang i timen, og flere gange om dagen via Limfjordupdate.dk.

– Det faktum, at vi med vores lokale nyheder er blandt de allerførste og ofte rent faktisk ER de første, spiller også ind på vores succes. Det vi leverer på nettet er gratis, kræver ikke abonnement og du bliver ikke generet af popup-reklamer og lignende, oplyser Allan Josefsen til Limfjordupdate.dk.

LimfjordUpdate.dk har hver måned mellem 400.000 og 500.000 besøgende.

Man kan også lytte til alle Limfjords-kanalerne på nettet. 

 

2:15
Radio Limfjord sender fra limfjordsøen Mors. Præcis i dag for 25 år siden blev den første udsendelse sendt.