Radikale i Struer vælger tidligere minister

Det Radikale Venstre i Stuer følger Holstebro og opstiller tidligere minister og europaparlamentariker Johannes Lebech som folketingskandidat.

JohannesLebech.jpg

Ved en fælles generalforsamling tirsdag blev Johannes Lebech opstillet som radikal folketingskandidat i Lemvig-Struer kredsen. Johannes Lebech, der allerede er kandidat i Holstebro kredsen er nu folketingskandidat i hele det nordvestlige hjørne af Vestjyllands Storkreds.

Johannes Lebech har mange års politisk erfaring i Radikale Venstre. Han har været landsformand, kirkeminister og siddet i Europaparlamentet.

- Johannes har en solid baggrund - social-liberal langt ind i knoglerne. Han har været landsformand, været minister, siddet i EU parlamentet. Han er robust, og vil være et aktiv her i vores nordvestjyske område. Johannes vil kunne matche de øvrige kandidater til det valg der senest kommer i efteråret, siger Anna Marie Hoornenborg, der er genvalgt formand i Radikale Lemvig.

Det næste der vil ske er, at vælgerforeningerne i de 3 kommuner vil mødes for at lægge sidste hånd på valgkampagne mv.

- Jeg er meget glad for den tillid, som Lemvig og Struer har vist mig ved at vælge mig til kredsens folketingskandidat. Jeg ser frem til at føre valgkamp i hele det nordvestlige område, det gamle Hardsyssel, som jeg har stor tilknytning til. Og jeg vil, hvis jeg bliver valgt, arbejde på at blive en stærk stemme i folketinget. En stemme som kender de særlige udfordringer, der er i dette område, siger Johannes Lebech i en pressemeddelelse.